Recenzije obuće Beregina

Podijelite, molim vas, stvarne recenzije.

Zainteresirani su za kožne cipele: sandale, cipele

  • ne prikazuj moje ime (anonimni odgovor)
  • slijedite odgovore na ovo pitanje)

Popularna pitanja!

  • danas
  • jučer
  • 7 dana
  • 30 dana
  • Sada čitaj!

    Humanitarni!

    © KidStaff - jednostavan za kupnju, pogodan za prodaju!

    Dajte savjet, dijelite, recite

    Korištenje ove web stranice predstavlja prihvaćanje njegovih Uvjeta korištenja.

    Cipele TM Bereginya, recenzije

    Djevojke, tko je imao TM obuću? Zanimaju me kožne cipele, cipele, cipele, sandale. Što kažeš?

    Objavljeno 19. prosinca 2015., 15:43

    41 komentar

    Oksana007 19. prosinca 2015., 15:49

    Irina, za ovu zimu, moja kćer kupila TM "Bereginya" čizme.
    Vrlo sretan!
    Visokokvalitetan, izdržljiv potplat, čizme su prošivene, linije su uredne, koža je visoke kvalitete, čizme su lagane i udobne.

    irriskka 19. prosinca 2015., 15:52

    Hvala vam. Vidjela sam njihove cipele u dućanu, izgledaju dobro, ali u čarapi je zanimljivo.

    Oksana007 19. prosinca 2015., 15:54

    Moja kći kaže da su joj noge udobne :-)

    irriskka 19. prosinca 2015., 15:55

    Foxya 19. prosinca 2015., 15:57

    Imamo mokasinke. U trgovačkom centru u blizini Bill na Darnitsa uzeti. I nema tragova čarapa - sve je dobro! A prodavači su strašno nesposobni: (

    irriskka 19. prosinca 2015., 16:20

    Tamo smo i gledali. Nije mi se ni sviđao prodavatelj, čak sam ustao i nisam pružio nikakvu pomoć, ali sam ga pozdravio kroz stisnute zube. Ali to je glavna stvar da su cipele bile dobre)))

    NEMO1 19. prosinca 2015., 16:01

    Nismo se nosili, ali sjećam se kako je Julia Lapich vrlo dobro govorila o njima

    irriskka 19. prosinca 2015., 16:21

    Hvala vam. Provalio kroz klub, puno recenzija o papučama

    Lapich 19. prosinca 2015., 17:08

    Nosim ih sam i dijete u prvoj godini kupio, ali onda on ne stane, noga je uska, i oni su potpunije. Uzete su samo vage i papuče. Skinuo sam cipele od antilopa, polu-sezone, 3-4 godine, to jest, oko 6-8 sezona. Oni su u dobrom stanju, samo je na početku počela padati đon u području čarapa (ja sam još uvijek onaj koji je govorio, možda se raznio i često je padao na kiši).
    I još uvijek nosim baletne stanove, uzeo sam ih u jednom danu s cipelama.
    Sve cipele kvalitete, samo koža, antilop i nubuk, bez umjetne kože. Kruti nasloni, skidator. Općenito, preporučujem i naš ortoped preporučio.

    irriskka 19. prosinca 2015., 18:49

    Hvala vam!)
    Ovdje mi se jako sviđa koža, onda ćemo je uzeti)

    Anuta80 19. prosinca 2015., 16:27

    Kupio sam ove godine najstariji za školu - jesen pripisuje, a nema prigovora, visoke kvalitete, udoban

    irriskka 19. prosinca 2015., 18:50

    muza2307 19. prosinca 2015., 16:32

    Moja kći nosi kućnu papuču, vrlo je udobna, lagana, udobna, noga se ne znoji

    irriskka 19. prosinca 2015., 18:50

    Hvala vam. O papučama koje znam, nosili smo, dobro

    NIrina 19. prosinca 2015., 16:32

    imamo mokasine, jesen se savršeno pripisuje i vrtne papuče su općenito izvrsne

    irriskka 19. prosinca 2015., 18:50

    Natasha1979 19. prosinca 2015., 16:33

    Zima je to zimu, ne sviđa! Dobro obavljeno, ali noge su vam zauvijek vlažne! Svakodnevno sušen! Na snijegu trebaju drugi. Osobno, moje mišljenje.

    irriskka 19. prosinca 2015., 18:51

    Hvala vam. Možda zbog trake za trčanje ili vrućeg djeteta)

    Natasha1979 19. prosinca 2015., 23:25

    Dijete nije vruće, ali obrnuto. A cipele su se namočile, tako da su noge bile hladne dok su drugi kupili dijete. Iako je stanje nakon sezone bilo jako dobro, čak i vrlo. Ali odlučio sam da više neću uzimati ovaj brand za zimu.

    irriskka 19. prosinca 2015., 23:50

    Hvala, ja ću znati

    Spring_in_O 19. prosinca 2015., 16:34

    Bulovi mokasini, zimske čizme, kao i klasna!)

    irriskka 19. prosinca 2015., 18:51

    Elenn 19. prosinca 2015., 16:35

    Vodili smo našu kćer u školu prvi put ove godine. Tople jeseni nosile su svakodnevno prvu polovicu dana, a sada ga nosi samo u školi, kao zamjena. Manje poput, a čini se da nema posebnih pritužbi. Sada ću pokušati pofotirati i stvoriti temu za one koji su zainteresirani za nošenje cipela.

    irriskka 19. prosinca 2015., 21:53

    Elenn 19. prosinca 2015. 23:46

    Uopće ne. Ovdje sam uzeo http://www.kidstaff.com.ua/tema-12810083.html

    irriskka 19. prosinca 2015., 23:52

    luckymam 19. prosinca 2015., 16:43

    Bilo je makasin, och.onvili lagano i slatko.

    irriskka 19. prosinca 2015., 18:51

    Enot_ 19. prosinca 2015., 16:50

    Bilo je sandala i demi čizama (s takvim dupinima), đon je mekan, noga se ne znoji. Zadovoljni.

    irriskka 19. prosinca 2015., 18:52

    Hvala. Važno je da se stopalo ne znoji

    vikarkgalka 13. studenog 2017., 09:06

    Recite netko buley sandale ortopedske pírím fírmi, pozadina dobre čvrstoće, čini ljepljive shredko hrle?

    I imamo čehe ove marke - jedine koje se uklapaju u našu široku nogu. Kvaliteta svih pritužbi!

    irriskka 19. prosinca 2015., 18:52

    Tatya 19. prosinca 2015., 18:53

    Moja kćer je imala mokasine, vrlo mekana i svijetla, čarape su gotovo nevidljive (možete vidjeti moje rabljene fotografije od prodavatelja)

    irriskka 19. prosinca 2015., 20:04

    hvala, ali trebamo cipele ili tenisice

    Tatya 20. prosinca 2015. 10:41

    Mislim da su oni nosili ne gore))) U kuma čizme, ona je vrlo zadovoljna.

    Julia 19. prosinca 2015., 23:18

    Stvarno mi se sviđa njihov cijeli raspon. Bio je u trgovini iz tvornice, vjerojatno bi kupio sve. Kvaliteta je dobra. Također sam sretan što ih čuvam 5 minuta od moje kuće.

    irriskka 19. prosinca 2015., 23:52

    )))) Da, ima mnogo zanimljivih stvari u trgovini) hvala

    vikarkgalka 13. studenog 2017., 09:07

    I hto sandale ortopedske kupnje, žuriti?

    Dječje cipele na obali

    Zdravo, dragi mame i tate

    Možda netko kupio svoju djecu cipele cipele Chernihiv tvornica cipela "Bereginya", što recenzije? kako se nosi?

    gdje u Khar'kovu ne znam, majka nas je dovela iz Chernigova

    u Kharkov sam tražio ovu cipelu, nisam je našao. Također nosimo ruske cipele Flamingo, drago mi je. Topla odjeća, obući ćemo Bereginya čizme i usporediti ih s Flamingom.

    ali mi se ne sviđa, u njima se stopalo počne ljuštiti i slomiti nogu. Kupio sam ga dvaput i dvaput sam došao do zaključka da je to novac koji je izbačen. Kupujem cijelo vrijeme zetpuly, sada ovdje sam kupio supergiru makasiki-papuče. Vrlo sam zadovoljan super-igrama. Supergames su mnogo lakše nego Zetpool.

    moja kćer je stara 3 godine i 3 mjeseca i već smo pristojno prenijeli papuče.

    Forum za mame i tate Poltave

    Ortopedske cipele

    • kao
    • Ne sviđa mi se
    Helga 08. svibanj 2012

    Žao mi je što sam odgovorila kasno, upravo sada sam vidjela vaš post. Mislim da je moguće doći do ortopeda na pregled, ali bolje je nazvati, saznati sigurno (tel. 611-042).
    A još bolje, dijete je gledalo Oleinika u bolnici na Levadi.

    I u petak smo se dogovorili s Oleinikom. Moguće je u lichku, što sumu zahvalnosti ste platili?

    • kao
    • Ne sviđa mi se
    8. svibnja 2012

    I u petak smo se dogovorili s Oleinikom. Moguće je u lichku, što sumu zahvalnosti ste platili?

    50 UAH za konzultacije

    • kao
    • Ne sviđa mi se
    vivita 08. svibanj 2012

    Vika, a smjeru iz klinike sada ne treba? Sjećam se, prije otprilike 3 godine, ortoped od pola dana dao je smjer. Tada zapravo nismo stigli.

    Liječnik nam je dao obrazac u kojem je naznačeno koja vrsta uložaka nam je potrebna. Možete nazvati u Aibolit, posavjetujte se. (tel. 611-042).

    • kao
    • Ne sviđa mi se
    vivita 08. svibanj 2012

    50 UAH za konzultacije

    • kao
    • Ne sviđa mi se
    Natalina 14. svibnja 2012

    Da li netko kupuje Tashi Orto ili Bereginu?


    Kupujemo Tashi - vrlo zadovoljni. To nam stvarno pomaže, a naš X praktički se ispravio, kao što nam je rekao ortoped - rezidualni učinci

    • kao
    • Ne sviđa mi se
    lena81 14. svi 2012

    Kupujemo Tashi - vrlo zadovoljni. To nam stvarno pomaže, a naš X praktički se ispravio, kao što nam je rekao ortoped - rezidualni učinci

    Kupio sam male cipele u jesen gotovo slučajno, pokazao je ortoped - bio je oduševljen cipelama, ali sada ne mogu pronaći veličinu trebam prave sandale za sandale ili kupovinu. Kapets jednostavno!

    Također sam se iznenadio zašto se ljudi u svojim cipelama slažu da preuzmu bilo koju boju - samo ako je mod potreban.

    • kao
    • Ne sviđa mi se
    vivita 14. svibnja 2012

    Kupujemo Tashi - vrlo zadovoljni. To nam stvarno pomaže, a naš X praktički se ispravio, kao što nam je rekao ortoped - rezidualni učinci

    Recite mi, molim vas, gdje ste kupili ove cipele, njihovu približnu cijenu? Uzeli bismo nešto za ljeto, a onda je hodanje u sandalama s ortopedskim uloškom vruće.

    • kao
    • Ne sviđa mi se
    lena81 14. svi 2012

    Recite mi, molim vas, gdje ste kupili ove cipele, njihovu približnu cijenu? Uzeli bismo nešto za ljeto, a onda je hodanje u sandalama s ortopedskim uloškom vruće.

    ALI - nazvao sam ih, razjasnio boju, izmjerili uložak i naručili pošiljku. To jest, sve na telefon odlučio. Kad sam plaćao, brinuo sam se da me neće baciti, jer je na mom licu bilo novca. I nisam imao nikakvih dokumenata u potvrdi, čak ni poštom. Ali sve je normalno.

    Također - na Kidstaffu je jeftinije, ali izbor s veličinama i modelima je lošiji.

    • kao
    • Ne sviđa mi se
    Natalina 18. svibnja 2012

    Kupio sam male cipele u jesen gotovo slučajno, pokazao je ortoped - bio je oduševljen cipelama, ali sada ne mogu pronaći veličinu trebam prave sandale za sandale ili kupovinu. Kapets jednostavno!

    Također sam se iznenadio zašto se ljudi u svojim cipelama slažu da preuzmu bilo koju boju - samo ako je mod potreban.


    Potpuno se slažem s Lenom! Vrlo je problematično naći, nikad nisam vidio nigdje u Poltavi, dugo sam je tražio. Rodbina iz Moskve nam je donesena dva puta, a također, barem koji model kupiti - uložak je mjeren

    • kao
    • Ne sviđa mi se
    Optimist 07.07.2014

    Je li netko sreo Woopy Orthopedic u Poltavi (Woopy Orthopedic)? Morate se odlučiti između dvije veličine prije naručivanja, tako da vam noga ne visi / ne posrće, a ne raste sutra.

    • kao
    • Ne sviđa mi se
    Sokol 12.03.2015

    Ortopedske cipele nosimo 4 godine. što jednostavno nisu pokušali. Naravno, u Poltavi je problem kupiti. Praktički je nemoguće izmjeriti, u Aibolit - pod nalogom, u Kijevu DIP - pod nalogom, a cijene su dva puta veće nego na internetu. Zašto onda preplaćujete? Posljednji par koji smo odabrali na stranici http://olvi.org.ua/ postoji mogućnost povratka i razmjene, svejedno bez pokušaja kupnje.

    Mi smo izabrali sandale za 850 UAH, isti za red smo u Medlife - 1050, u Kijevu trgovački centar - 1400 UAH, (to jest, oni naručiti isti !! !! ništa nije dostupno.) Ja samo dijeliti informacije, možda netko također korisna.

    • kao
    • Ne sviđa mi se
    sk1zka 12. ožu 2015

    Je li netko sreo Woopy Orthopedic u Poltavi (Woopy Orthopedic)? Morate se odlučiti između dvije veličine prije naručivanja, tako da vam noga ne visi / ne posrće, a ne raste sutra.

    u trgovačkom centru na Ševčenku, na 1. katu bili su Wuppi, ali prodavači su takvi.f, sami po sebi, nije da njihove cipele ne mogu biti presavijene


    Objavljen je uredio Sk1zka: 12 Ožujak 2015 - 18:14

    • kao
    • Ne sviđa mi se
    lana77 12. ožu

    u trgovačkom centru na Ševčenku, na 1. katu bili su Wuppi, ali prodavači su takvi.f, sami po sebi, nije da njihove cipele ne mogu biti presavijene

    Oh, istina je da su prodavači tamo strašni. Izmjerili su jednu cipelu, zamolili je da donesu još jedan model, pa su u odgovoru čuli: "da ih treba mjeriti, svi su isti!"

    JV cipele TM Bereginya za dječake i djevojčice.

    Poruka [Stranica 1 od 1]

    1 JV obuća TM Bereginya za dječake i djevojčice. taj Pet Feb 20 2015, 13:52

    Zabava-33

    JV obuća TM "BEREGINYA" - Ukrajina za dječake, djevojčice.
    Chernihiv tvornica cipela "Bereginya" - lider u proizvodnji dječje cipele u Ukrajini. [Morate biti registrirani i povezani kako biste vidjeli ovaj link] na web-mjestu nisu svi proizvodi (pogledajte album).


    Zbirka uključuje cipele: cipele, cipele, sandale, ortopediju za djecu i cipele za odrasle.
    Sve cipele su izrađene isključivo od kvalitetne kože.
    Koža je vrlo mekana. Postoje posebni ortopedski modeli.

    JV uvjeti:
    - Iskorištavam model prilikom prikupljanja jedne veličine.
    - Stopa zajedničkog ulaganja iznosi 10%, za cipele za tijesto + 10 UAH za par (1% pri prijenosu na dobavljača + dostava, uključujući).
    - 100% avansna uplata na PrivatBank karticu.
    - Nakon slanja narudžbe dobavljaču, ne prihvaćam otkaz rezervacije;
    - Namjerno odabrati veličinu i boju, boje žive malo svjetlije nego u katalogu;
    - nakon slanja i potvrde dostupnosti robe na zalihi, obavještavam o uplati (budem spreman za plaćanje) i pošaljem narudžbu;
    - Nema razmjene i nema povratka. Stoga, ne prihvaćam tvrdnje u slučaju neprikladne veličine, pomoći ću u implementaciji cipela.


    - Prilikom naručivanja navedite model (članak), boju, veličinu, telefon.
    - nakon uplate, obavezno navedite ime, vrijeme plaćanja, iznos.

    Zadnji uredio Zabava-33 (Ned Feb 22 2015, 15:02), ukupno je uredio 6 puta (a)

    Dječje cipele Bereginya

    pitanje

    violetta 1

    violetta 1

    • pridošlica
    • Korisnici
    • 1
    • 22 postova
    • Grad: Moskva

    Dobar dan! Nudimo dječju, tinejdžersku, kućnu proizvodnju obuće "Bereginya" (Ukrajina). U našem asortimanu kolekcije jesen-zima 2011, kao i kolekcija cipela proljeće-ljeto 2012. Zbirke sadrže rasadnik, malu djecu, djecu, tinejdžerske cipele - cipele, sandale, cipele, čizme, a tekstilna obuća tvornice Bereginya je u stalnoj potražnji nekoliko desetljeća., Obuća tvornice Bereginya izrađena je samo od prirodnih materijala, na suvremenoj opremi, u skladu s europskim standardima kvalitete, izrađena je za izvoz. Pošaljite zahtjeve za foto-cijenama putem e-maila: [email protected]

    Rado ćemo odgovoriti na sva vaša pitanja putem telefona:

    S poštovanjem, Anna Kim

    LLC "Everest", Moskva

    Izmijenjeno 6. svibnja 2012. mnpo

    Dječje cipele na obali

    Dragi mame! Pružam vašu pažnju cipele našeg lokalnog proizvođača PrAT "Chernigivska vzuttyva tvornica" BEREGINIA "
    http://beregynya.com.ua/

    Potpisane su nove cijene za ortopediju. Na ostalim modelima odredite cijenu.

    Tko još nije otkrio domaćeg proizvođača - uvjerljivo PREPORUČUJEM

    Bereginya je ortopedska obuća za djecu koja zadovoljava sve međunarodne standarde kvalitete, kombinirajući rehabilitacijsku učinkovitost i estetsku privlačnost. Proizvodnja cipela nalazi se u tvornici koja proizvodi ortopedske cipele za potrošače iz SAD-a, Kanade i zapadnoeuropskih zemalja, što je ključ kvalitete robe.

    Ova cipela se koristi i za prevenciju plosnatog stopala i za liječenje deformiteta stopala.
    Kao medicinska cipela, koristi se za nošenje djece s uzdužnom i poprečnom ravnom nogom, s ravnom valgusnom deformacijom stopala, kao i deformacijom nogu u obliku X-a.

    materijali:
    Ortopedske cipele imaju posebno tvrdu i izduženu petu,
    Thomasova peta s zonom amortizera, koja omekšava hodanje.
    Cipele su izrađene od vrhunske kvalitete kože i imaju maksimalnu fiksaciju.
    Materijal podnožja - termoplastični elastomer.

    Svrha zajedničkog ulaganja: kupnja po veleprodajnim cijenama i ušteda pri isporuci
    Naplata: do 450 UAH = 15%, od 450 UAH uključivo = 13%, od 700 UAH = 12%
    Veličina: 6-8 parova bilo kojeg modela i veličine
    Uvjeti plaćanja: 100% na PB kartici
    Povratak i razmjena: u slučaju braka
    Vrijeme isporuke: ako je dostupno na zalihi 3 dana od datuma plaćanja
    Distribucije: o Metallurgovu, sporazumom o Kosmosu

    Sjetimo se da zajedničko ulaganje nije samo prilika za kupnju jeftinije, već i određeni rizik da će biti pogrešne boje (siva umjesto plave, na primjer) ili ne pogoditi veličinu. Ako se ne uklapate u veličinu, pomoći ću vam.

    Ortopedske cipele
    U Bereginya cipelama korektivni učinak postiže se:
    • Dvostrane tvrde beretke koje drže gležanj u uspravnom položaju i drže petu stopala od valgusnog odstupanja
    • Thomas Heel
    • Ortopedski uložak: Nosač za šivanje ima gnijezdo za postavljanje pete, poprečni i uzdužni luk korektora stopala

    2506 p18-22 = 500grn, 0802 p23-26, = 500grn, 0906 p27-31 = 570grn, 1511 p31-36 = 620grn

    2605 R18-22 = 550 UAH, 1405 R23-26 = 550 UAH, 0615 R27-30 = 576 UAH

    2713 18-22r = 588 UAH, 1113 23-26r = 588 UAH, 1313 27-31 = 644 UAH, 2113 32-36r = 678 UAH

    Također možete naručiti sve što vam se sviđa na web stranici tvrtke.
    PROIZVOD:

    Recenzije trgovine

    Pozdrav, jako mi je drago što sam kupio ovu zvijezdu, dugo sam čekala, cijeli mjesec, ali kvaliteta je ispunila sva očekivanja, posao je bio savršeno napravljen. Hvala vam na vašem napornom radu.

    Zahvaljujući majstoru, kvaliteta rada je zadovoljna, isporuka je vrlo brza.

    Majstor je dobar, druželjubiv, a proizvod odgovara opisu.

    Puno hvala! sve je učinjeno na vrijeme, informiran sam o tome u kojoj fazi rada se proizvod nalazi, lijepo je! Kvalitetno i lijepo! Preporučujem.

    Naručio sam ankh nestandardne veličine. Majstor je sve obavio na pet plus. Lijepo je razgovarati, brzo obaviti posao. Hvala vam puno!

    Izvrstan proizvod i točnost u proizvodnji i isporuci. Hvala vam!

    Olga, puno ti hvala! Volio je privjesak! Lijep i kvalitetan rad! Učitelj je pozitivna i ugodna osoba) Preporučujem.

    Križ jako puno. Hvala vam na poslu, komunikaciji i brzoj isporuci)))

    Hvala vam, odličan posao.

    Hvala vam puno na majstora, velika kvaliteta!

    Dobra kvaliteta. Zadovoljan sam svima.

    Puno vam hvala. Odličan posao, križ je napravljen na najvišoj razini, još jednom hvala.

    Divan privjesak! Brzo naručivanje, izvrsno pakiranje, pažljiv odnos prema kupcima. Jako mi je drago što sam pogledao u vašoj trgovini.

    Kvaliteta proizvoda na visokoj razini. Dostava je brza. Puno hvala majstoru za njegova kreativna remek-djela!

    Hvala na brzom odgovoru, učinkovitosti i izvrsnom radu. Suspenzija je kupljena kao poklon. Obožavateljica je voljela. I to je glavna stvar! Kreativni uspjeh i prosperitet "Beregin". Srdačno, Irina.

    Hvala vam za amulet. Stvarno mi se svidjela tehnika izvedbe, kvaliteta. Lijepo je nositi, sretan. Hvala vam.

    Hvala vam. Sve je super! Stvarno mi se svidjelo.

    Hvala na predivnoj suspenziji, radite na visini. Zadovoljan sam

    Narudžbu sam otkazao zbog duge proizvodnje.
    Narudžbu je izradio drugi majstor u kraćem vremenu i jeftinije.
    Majstor Bereginya nije reagirao na poruku o otkazivanju narudžbe. Štoviše, poruka o odbacivanju se daje iz korespondencije s nadređenim.

    Obuća za djecu i odrasle PIVO, Ukrajina. Zatvoreno!

    Otvaram kupnju izvrsnih kožnih i tekstilnih cipela. Proizvodnja Chernihiv, tvornica BEREGINIA.

    PrAT "Chernigivska vzuttêva tvornica" BEREGINYA "- vođa virobnittva dijete vzuttya u Ukrajini.

    Pіdpriєmstvo viroblyaє Suchasnyj VZUTTYA іz prirodni materіalіv za dіtey rіznogo vіku na OAO All Pori rock i takozh zhіnoche ja cholovіche tekstila koji shkіrne, jak domashnє kіmnatne da dorozhnє VZUTTYA pa sam VZUTTYA za virobnichih da gospodarchih zahtijevaju od društava ja organіzatsіy legkoї, pererobnoї, elektrotehnіchnoї, Farmaceutika i druge grane industrijske, medicinske, socijalne i brojne hipoteke, kao i za one koji žive u robotima na gradskim i gradskim vrtovima. Dovođenje vidpovída ê do vimogam regulatornih dokumenata, a proizvodi, baš kao i birokratsko certificiranje, certificirani su građanskim certifikatima.

    http://beregynya.com.ua/index.php stranica Iskupljenje samo rasponima!

    Fotografije iz zbirki na web-lokaciji

    ORG 17% + dostava mi dijeli na sve.

    Sandala (Bereginya) - 0928 močvara

    Sandala (Bereginya) - 0928 močvara

    Ljetne sandale. Gornji dio - nubuk, podstava - prirodna koža, kožni uložak s lučnom podlogom, zip - 1 čičak.

    Boja proizvoda može se razlikovati od one prikazane na web-stranici zbog karakteristika boje foto opreme i monitora.

    Kvaliteta svakog para udovoljava zahtjevima svih regulatornih dokumenata, što dokazuju potvrde o sukladnosti za proizvode. Tvornica "Bereginya" je lider u proizvodnji dječje cipele u Ukrajini.

    Online trgovina dječjih cipela Cherevik (Ukrajina, Dnipro) donosi vam, dragi roditelji, samo originalne proizvode uglednih marki i proizvođača. Uvjereni smo u kvalitetu naših proizvoda, stoga je cijeli asortiman zajamčen 90 dana. Slobodno pošaljite na koš, a mi ćemo Vas uskoro kontaktirati!

    * Kupnjom proizvoda u našoj trgovini, slažete se s preporukama za njegu, postupkom korištenja obuće, uvjetima jamstva i povrata.


Članci O Depilacije